Hej på dig!

Efter en vecka av ”bara” lågintensiv träning var jag peppad på ett stenhårt pass idag.
Men jag ska erkänna att när vi hade ätit middag och det var kolsvart utanför fönstret och man är sådär mat-koma-trött, ja då fick jag leta ett tag efter den, den där viljan ni vet. Men jag fann den, och M lika så.

Vi började med att gå raskt/jogga/höga knän/spark i baken, sedan var vi framme. Framme vid den där backen som alla som sprungit på grisberget vet vilken jag menar. Första backen på 5:an. Vi bara tokkörde, 10 gånger. När det var 2 gånger kvar bröt jag nästan ihop.
Men pannben, järnvilja och världens bästa peppare vid min sida, gjorde att jag sprang som om det brann i rumpan på mig.
Efteråt känner man ju sig som världens stålmänniska, jag klarade det! Ett utav mina tuffaste pass ever.

En och en halv timme var vi ute sammanlagt. Vi stapplade oss hem, i månskenet, hand i hand. Å vad jag är kär i min man!

Oj vad jag kommer sova gott inatt!

Godnatt! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4