Tjohoo!!

Idag är det äntligen torsdag! Alltså oookej, jag är asglad för jo det är ju jättekul att fylla 22 år, men mest glad är jag för att ikväll när jag kommer hem kring åtta, är orkesterveckan över. Japp, det har varit så jobbigt, tycker jag, att jag räknar ner timmarna tills det är över.

Jag tror att det är Gud som fixat att jag fyller år på samma dag som konserten, då kan jag liksom vara glad för det i alla fall!

Jag blev väckt tidigt att olika köruppsättningar, gulliga sms och fejjan-grattis… både inom familjen och av vännerna. Ja, jag är så lyckligt lottad! Tack!!! <3

M kom in och väckte mig kring sju i morse, helt rufsig i håret och tokröd om kinderna. Jag vaar ju, om jag ska vara ärlig, vaken redan innan han började sjunga ”Vad är det för dag idag?..”. Han hade liksom kört med alla köksmaskiner vi äger och har, att jag där ett tag hann tänka ”nä, nu drar han ut och mjölkar en ko så jag får mjölk i kaffet också..”. Haha!
God smoothie, nybakt bröd och hemma-malet kaffe och ljus och sång och paket. Och det där ruffset. Och dom där röda kinderna som liksom beskrev hur han kämpat där ute i köket. Åh, kärlek.

Nu kör vi torsdag! Jag ska göra alllt som står i min makt för att inte låta det tråkiga övervinna det roliga. Jag tänker ha kul idag!

Tjingeling!

/lillafrun

”Träningsstamcellen”, min far. Ååh så gulligt!!!

G-VMBJT57ZE4