Tjohoooo!

Alltså alltså alltså, jag är så lycklig att jag har skum i mingiporna, jag menar mungiporna, för att jag pratar så fort och berättar om huuur GLAD jag är över att denna projektvecka är över. Tack Gode Gud. Ååh jag är så nöjd över min prestation. Jag spelade allt vad jag kunde och skippade känslan av ”spela rätt annars får du arga ögat”, och hade roligt istället. Yeah!

NU är det födelsedag på riktigt. Här ska firas med tårtbak och ett glas alkoholfritt mousserande jordgubbsvin, som min M hade köpt till mig när jag kom hem idag efter frissan. Och bredvid flaskan stod den största rosenbuketten. 20 röda rosor. Och där blev jag knäsvag.
Jag fick dessutom ett jättesött blombud ifrån världens bästa systrar. Åå, som jag älskar er, min vackra blombukett till syskonskara!

Tuuusen tack alla ni som uppvaktat mig idag. Jag är såå glad! Taaack tack tack! Kramar ifrån fina vänner, pussar ifrån mannen,Facebook-, sms-, telefonsamtals- och bloggengrattis.., kort, blombud, paket… Oj oj oj. Jag är lyckligt lottad!
Och nu fortsätter tydligen paketöppnandet!

KRAM och tack för idag! /lillafrun

På en utav bilderna ser ni en av dagens presenter. En jäättefin hushållsvåg ifrån M. Den där mannen alltså, han är bäst.

G-VMBJT57ZE4