Hej min vän!

Ojsan ojsan, veckan, inte gårdagen allra minst, börjar komma i kapp mig. Jag är så trött att sedan vi kom hem ifrån stadsrundan idag, sovit som ett litet barn under min favvo-filt (fått av svärisarna) och ooh vad skönt det varit.
Det bästa med helg, om det är en fri helg utan något inplanerat (som denna helg, med gårdagen som enda undantag) är ju att man har tiiid att vila och ta igen sig. Jag är ju, som du nog har förstått, en typ som gärna hinner med 100 saker på en dag, meeen… Jag vilar också, som idag, och det gör ju att det blir balans i mitt liv. Livsnödvändigt. Med livsbalans, alltså!

Förutom en söt stickad tröja i en riktig jag-färg, så passade jag också på att norpa åt mig ett rosa-bandet-band inne på Lindex idag. Det kostade 100 kronor, varav 50 kronor går direkt till bröstcancerforskning. SPRING OCH KÖP! Ett utav mina snyggaste smycken, med både en bra in- och utsida!

Nu kom mannen intassandes och trodde att han väckte mig. Men icke. Han sa med ett sånt där småfinurligt M-leende; ”Det blir grekiskt ikväll”. Rester ifrån gårdagen med andra ord, underbart! M, vilken pärla alltså.

Ta hand om dig!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4