God morgon!

Här är vi uppe och tassar i tidiga morgonen och fixar frukost och tänder ljus och lyssnar på ”Suss von Ahn” och väser med morgonröster ”så himla lyckad kväll det var igår”. Det var det verkligen och som jag älskar våra vänner!

Jag och M hade som vanligt världens bästa team work, värsta ”party production” 😉
Eftersom det var tyyyp en liten bröllopskväll, då vi ville visa vår uppskattning för sång och musik vid vigseln, så hade vi dukat med långbord i vardagsrummet. Otroligt trevligt!
Dessutom var det ju kalaskalas för lillafrun, så jag fick presenter i massor också, alltså förstår du vilken bra kväll jag hade igår?

Fina vänner, maassa mat, tokvärme ifrån alla ljus, team work, skrattattacker, tårtor, ”palt-koma” i vår säng, faster L (som är på körkonvent här i staden i helgen, men hon hann vara med på partyt en liten stund i alla fall), tacksamhet, tacksamhet och återigen tacksamhet.

Tack för igår allihopa! Nu ska jag njuta en lugn dag här, det har varit en rätt maffig vecka för mig, mest psykiskt, så idag tror jag att det blir en riktigt softsoft dag!

Kram på dig! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4