Och så blev det onsdagkväll, till slut.

Jag slog fort upp ögonen i morse, det kändes som julafton. För  jo, nog hade min dagbok, bloggen, hamnat på ett tryggare och mysigare ställe. Det känns fint och nytt och lite pirrigt!

Väl på skolan hade jag en lektion i klassmetodik, där uppgiften till idag var att planera och utföra en lektion av ensemble-spel ämnat för klasserna mellan årkurs 6-9. Tidigare har vi jobbat i par, och det har såklart känts mycket tryggt. Men till idag hade jag valt att jobba ensam. Det tog emot förra gången när vi bestämde grupper, att säga att ”nej men jag väljer att jobba ensam”. Men..  verkligheten kommer att se ut så, till största sannolikhet. Vi kommer vara en ensam musiklärare i en klass av maaasssa livliga ungar. Så jag bara bestämde mig och tog mod till mig, helt enkelt. Härlig känsla när man övervinner sin rädsla eller något som man inte riktigt litat på att man klarar av!

Jag har även övat/spelat fiol och vips hade jag ett par timmar över, och dom utnyttjade jag och mannen till att bunkra ny energi, i form av ett svettigt tabatapass,fett nice! Det är ju bara såå lyxigt att vi har cirka 10 minuter till skolan hemifrån lyan.

Sen drog jag upp på skolan igen och hade min fiol-elev. En grym dag helt enkelt. Men nu tänker jag med gott samvete lägga mig i soffan och koppla av.

(Bloggen är fortfarande under uppbyggnad. M, min blogg-assistent (hihi), fixar och trixar, så snart är det nog som det ska.)   Ha en mysig kväll! /lillafrun

Världens gulligaste metodik-klass. Det bli ju helt enkelt på låtsas när vi har våra redovisningar. Men bra övning är det ändå!

Dagens jag i övningsrummet. Denna roströda tröja ifrån Vila, är en favorit hos mig just nu!

Lillafrun=tabatanörden nr.1

G-VMBJT57ZE4