Det betyder så mycket; alla tankar,ord, och böner. Tack.

Denna dag har varit jobbig, den jobbigaste i mitt liv. Man får såna perspektiv,och det är ju nyttigt i sig, men jag hade gärna sluppit denna fruktansvärda rädsla och oro som jag haft idag. Tankar som kommer, om ens egen pappa, om jag någonsin kommer få träffa honom igen eller inte…Men det fick jag, och ååh vilken glädje. Vi grät och log och kramades och tittade på varandra. I vanlig ordning sa jag ”I love you pappa”. ”TO” svarade han, i vanlig ordning. Känsliga ord. Men jag vet, jag vet vad det där ”TO”:et är menande.  Hela klanen rumlade vi in på hans rum på intensiven, pappa log, och tyckte att det var ”ett helt harem som kom in i rummet”. Joda.. vi slår rekord var vi än hamnar, vi är den tjattrigaste familjen jag känner.

Nu har vi landat hemma igen i vår lya och pappa är i goda, omhändertagande, högt kompetenta händer, tills vidare, tills allt är stabilt igen. Vi äter av brödet jag bakade i morse, det smakar gott. Ljusen är tända. Vi är så tacksamma för Vår älskade pappa, morfar och man.

Jag tänker.. det här med perspektiv… vad viktigt det är att njuta nuet och vara tacksam över det man har, att se det man har. Jag har världens underbaraste familj, den är värd och betyder ALLT.

Och min älskade M, vad gjorde jag utan dig? Mitt i all rädsla och panik, finns du där med en obetalbar trygghet och kärlek så stor, så stor.

 

Nu är det fredagkväll. Njut av kvällen. Den kommer aaaldrig igen.

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4