Jag är hemma en sväng för att pusta ut några minuter, för att sedan sticka upp på skolan igen och undervisa. Återigen är jag så tacksam att vi bor så nära skolan, att det bara är att kvista hem såhär. Dock har vi det snorhalt ute nu så något cykelföre är det inte. Apostlahästarna får sköta jobbet istället! 😉

Åh,jag är så nära att bara ”råka” lyssna på några favorit-jul-låtar, i smyg liksom. Jag är en riktig mysgalning, och julen för mig är mys X 2000. Med detta väder ute så har jag idag haft världens julkänslor. Tokigt. Och.. ja jag erkänner att jag tidigt, tidigt brukar börja lyssna på julmusik. Men, jag kanske klarar mig tills i början av november, vi får väl se. Annars så har jag ju bara myst ”lite för tidigt” och det är ju verkligen inget brott.

Jag passar även på att äta lite mellanmål, ett par finn crisp med ost, en mandarin och ett glas proviva. Perfekt för att jag ska orka fram till middagen, som jag längtar så till. Jag och mannen har date. Jag älskar verkligen dom små tingen här i livet. Det stora i det lilla.

Eftermiddags-svammel ifrån mig!

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4