Å, söndagskvällen är här!

Det är liksom någonting särskilt över söndagar, och söndagskvällar.  Fixet för dagen är klart och vi ska bara njuta av kvällen. Hoppas att Du haft en bra dag! (?)

Sex tvättmaskiner senare, nu tvättade,torkade,vikta och åter på sin plats i garderoberna. Jag trodde aaaldrig att vi skulle bli klara, men till slut så. Och till slut så kom vi ut på en tur i friska luften, men det var nog under sista ljusa timmen, eller näst sista i alla fall. Solen hade gått ner och termometern visade fyra minusgrader, burr. Idag blev det löpning på grisberget och core+biceps när vi kom hem. Så nej, det tog inte lång stund ifrån att vi tyckte det kändes burr till att vi hade temperaturen uppe i kroppen!

Det är aldrig så gott med mat som när man har tränat. Vi, på riktigt, slängde oss in i köket när vi hade tränat klart, och började laga mat. På menyn idag stod: klyftpotatis,köttfärsbiffar,fetaoströra och sallad. MuuUUuMs!

Om en stund ska vi traska till huset bredvid på födelsedagsfika, mys!

Vilka gulliga potatisar va? Dom smakade himla gott faktiskt 😉

Ha en mysig kväll!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4