Hej på er vänner!

Jag har nu dragit lott om vem som blev vinnaren av presenkortet hos Magasin Krantz!

Jag hade helst valt er som vinnare allihopa, så en lottning var absolut nödvändig för att jag skulle kunna ”välja”!

Det bästa med hösten – att krypa ner under mjuka, varma yllefilten i soffan med en kaffekopp. Tjocksockar på, mer tända ljus än vad som borde vara tillåtet och en mysig famn att krypa upp i. Samtidigt som regnet piskar mot rutan och det blir liksom sådär regnmörkt som det bara kan vara på hösten. Eller att ta en promenad i höstsol bland färgsprakande träd med sån där froströk från andedräkten. Ja! Nu vet jag! Promenad i solen på dagen, sen det där regnrusket på kvällen… Så gör vi. Perfekt höstdag ju! :)

Kram på dig!/Kontorsdamen

 

GRATTIS CAROLIN! 

du kan vänta dig ett mail inom en snar famtid! 😉

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4