Det är torsdag idag mina vänner!

…En sån där torsdag när jag tänker göra precis det som faller mig in. Alla uppgifter inom den pedagogik-kurs vi har läst nu, är klara. Tjoho! Vi börjar nästa kurs måndag v.45. Förutom en lektion imorn så har jag lektions-fritt fram tills dess. Så fantastiskt skönt!

Kanske blir jag kvar i långkallingarna sedan morgonens pw och  med en kaffekopp i handen och med håret sådär ostyrigt att jag bara hoppas att ingen kommer och plingar på dörren. Ja så kanske det blir.

Annars har jag en väska att packa, några instrument att spela på, två små gig att förbereda, en lägenhet att städa.. ja eller också blir jag bara kvar här som jag är nu. Här och nu.

Jag sitter och myser och kryssar i panduro-katalogen. Jag tänker skicka efter ett gäng pysselgrejer, och det bara kliar i fingrarna. Jag älskar att pyssla och har alltid gjort! Och, nä nu är det så nära så nära att jullåtarna åker på. Jag har sån julstämning, men jag låter mig ha det.

Undra vad du gör idag?

Ha en bra torsdag! 

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4