Vips sa det bara, så blev det kväll. Men sådär lagom mycket kväll att det bara är kväll men den är ännu inte för trött eller slut. Du förstår vad jag menar va?

Jag har precis kokat vatten och doppat i den godaste tepåsen jag vet. Jag är en kaffe-människa, ingen te-människa… men alltså, detta te har blivit en favorit. Du kan kika på bilden nedan, så ser du exakt vad det är jag surrar om.

Annars då, har du haft en bra dag? Är du nöjd med dagen? Har du gjort din kropp och knopp en tjänst och tränat/motionerat/friskluftat dig?

Min kväll har varit lugn. Jag åt middag med M, (supergott blev det.. lax på bit med ett täcke av färskost,med smak av gräslök,hackad basilika och smulad fetaost.. och salt och peppar, såklart. Hur enkelt som helst och bara såå gott, tips tips! Själv fick jag tipset av min vän C, tack för det! <3 Det är ju för praktiskt när man möts på lunchen,jag och vännerna. Alla sneglar ner i varandras matlådor och frågar ut varandra; ”vad äter du idag?”,” vad ska du äta ikväll?” och som min fråga igår, ”vi ska äta lax men vill göra något nytt, vaaad?”. ) som sedan susade iväg ut genom dörren till ett rep. Jag har spelat piano, läst tidningen (vuxenpoäng),lyssnat på julmusik, finurlat,suttit i soffan och nu tänkte jag dricka te. Mitt favorit-te.

DU måste måste måste prova detta!

Den stora, rosa muggen. Självklart.

HA EN FORTSATT SKÖN KVÄLL!

KRAM/ lillafrun

G-VMBJT57ZE4