Hallojsan! 🙂

I morse hade jag bokat in mig på ett spinning-pass. När alarmet ringde var min enda fråga: VARFÖR?

Men sådär kan det vara, oftast på morgnarna och särskilt när man ligger under täcket och har en sovande hunk bredvid sig… man förstår, just där och då, inte riktigt varför man väljer att kliva upp tidigt-för-att-vara-helg-tidigt och äter frukost och laddar för ett spinningpass. Men väl uppe, med en god frukost och en, nu vaken, hunk bredvid mig så gick det som hejsan. Spinningpasset var bland det jobbigaste cykel-pass jag gjort och ett utav dom roligaste. Nya cyklar, bra musik,duktig instruktör och alla deltagare var på härligt lördags-humör, jamen den där frågan var ju bara som bortblåst. Nu fanns det bara ett svar: Det är ju heelt underbart att träna,tjohoo! Svettas och bli tokslut men ändå känna hur man orkar och hur stark man är. Det är en frihetskänsla tycker jag!

Mitt tips till dig som tycker det är trögt att komma igång med träningen: köp ett kort på något gym som har gruppträning och boka in dig på pass och tillåt dig absolut inte,med undantag för sjukdom (såklart), att boka av passet. Kör bara! Till slut kommer du in i rutiner och det går av sig självt! Alla har vi 24 timmar om dygnet, det handlar om planering/prioritering och en gnutta vilja 😉 …för visst prioriterar du väl dig själv?

Suddig bild på en del av min kompis under lördagsförmiddagen.

-Nu ska jag hälla upp ett varmt bad och hoppa i plurret!

Hoppas du har en brabra lördag!

KRAM /lillafrun 

G-VMBJT57ZE4