Vips så var jag ur morgonrocken och på mig hade jag mina ”springa-snabbt”-brallor.

Jag bröt helt enkelt av vilopulsen och kvistade ner till gymmet. På schemat stod det ”löpbandsintervaller” och jag provade ett nytt upplägg idag ,som jag jag inte riktigt förstod hur jobbigt det skulle bli när jag skrev upplägget. Men jag gav mig inte och det var på gränsen att jag skulle fara av bandet, haha! När jag kom hem körde jag biceps och core i tabataintervaller. Nu är jag med andra ord väldigt mör i kroppen och hungrig, så lunch härnäst och sedan en snabb tillpiffning, typ dusch, och sen iväg upp på skolan för en eftermiddag med temat: fiol. 😀 Jag själv ska ha lektion och sedan ska jag undervisa i fiol också, det blir kul!

En suddig svettpepp-bild ifrån gymmet, där jag visar att man minsann kan matcha ansiktsfärgen med sitt Iphone-skal. 😉

Efter allt jag nu räknat upp är klarrrt, då… då du, ska jag iväg på något jag längtat efter!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4