Hej i kvällen!

Jag och M kom hem så sent ifrån skolan att middagen blev en snabbfixad sådan, fiberhavregrynsgröt med linfrön,russin och kanel i. Och vårt egengjorda äppelmos och nybakta bröd till! Den du! 😉  Sen drog jag iväg på ett toksvettigt spinningpass. Jag brukar inte träna torsdagkväll, men denna vecka blev det så. Vilken grej!

Jag svettades som en gnu. Efter passet gick jag fram och berömde passet till instruktören, hon såg jätteglad ut. Alla såg jätteglada ut som kollade på mig? Jag förstod varför när jag kom in i omklädningsrummet. Min mascara var inte där den borde vara, den låg som två skitglada munnar nedanför ögonen. Ahapp! Jag som tänkte att jag skulle se lite ärtig och piff och pigg ut, du vet… men det sket ju sig. Aja, shit happens.

NU ska jag ta ett bad och sedan slänga mig i soffan och bara njuta av att det är torsdagkväll, vilket betyder att det är ryyysligt nära fredag!

-Myspys!

HA EN SKÖN KVÄLL!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4