ölkfdgöknvökwemdölwekmlke…

typ sådär blev det nu när jag tänkte att jag, lite kort,skulle berätta om dom senaste två dygnen. Hm..

..För att göra 48 timmar till några rader så kan jag säga såhär; jag blandade ihop ”ärter och fårskinn”, som mamma brukar säga.  Jag började tänka på allt och ingenting och på det där livet och allt som händer och har hänt och på allt som är i skolan nu sista veckorna..  särskilt en sak som jag bara kände att Nä det går inte, jag hinner inte. Jag stampade ner foten, skitläskigt, men det gav resultat. Så nu kan jag pusta ut och känna att jag är ovanför ytan igen och kommer klara mig där terminen ut. Varför är det så, som det varit i alla tider, att allt allt allt ska komma i en klump i slutet av terminen? Ända ifrån grundskolan upp till högskolan har det varit såhär.. Nåväl.

Min räddning har varit M,fina vänner,familjen,toksvettiga träningspass… typ så. Mycket bra recept,må jag säga! Tack <3

 

Ute yr snön runt,runt.. och det känns skitmysigt! Jag har bytt ut doftpåsen i hallen…nu luktar det ”wintercream”, gott!

… det är stökigt och ostädat här hemma och hyacinterna står fortfarande på samma ställe och inte ett endaste ljus är tänt. Men imorn, då tusan ska jag fixa, jag längtar!  Men nu är jag och mannen på väg till fina vännerna,det blir myspys!

HA EN FIN FREDAGSKVÄLL!

KRAM /lillafrun

G-VMBJT57ZE4