Lugna fredag. Så efterlängtad du är!

GOD FREDAG VÄNNER!

Behöver jag säga att jag somnade ovaggad och har sovit som en prinsessa? Nä. Mysig frukost med kaffekoppen tillbakakrupen under täcket. Min favorit.

Idag får dagen bli som den blir. Jag tänker bara göra det jag känner för. Var såå sugen på en premiärskidtur för denna vinter, men det snöar faktiskt för mycket för det,just nu. Men den som väntar på något gott! Jag får se om jag kör ett tabata-pass här hemma istället.

Jag tassar faktiskt fortfarande runt i mysigaste morgonrocken och tjocksockarna. Donar lite, skriver till dig,fotar vinterbilder ut genom fönstret och säger å kära nån vad det snöar. Ja och sen njuter jag. Sa jag att jag njuuter?

Älskar när snön lägger sig mot fönsterrutan. Vintervinter liksom.

Och titta! Träden är sådär perfekt snötäckta!

Visst får man hopp om livet när man ser på våran mini-gran? småsmå gröna skott.

Nä, min vän! Nu ska jag sätta liiite, lite fart här. Inte mycket,men lite.

TA HAND OM DIG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4