Juldagen. Med en trötthet som man drabbas av, varje år, på just denna dag. Juldagströttheten. Känner du igen dig?

Jag och M hade ställt väckaren i vanlig julotte-ordning på 06.25. Men tror ni vi vaknade? Nope. Eller jo… 12.00 (!!!). Trötta makar. Jesus är född och tyckte att vi behövde sova, tackar! 😉 Tur det kommer fler Julottor!

20121225-143520.jpg

Herr och Fru L. Julaftonskyss. Det var mysigt och jag är evigt tacksam för min man. Även om jag fått en hög av underbara julklappar, så är du M, min största gåva genom hela livet.

(Min julaftonsklänning kommer ifrån Bondelid och är en,ett par år gammal,favorit. Den klänningen jag köpte häromdagen, oprovad, den var som ett tält på mig. Det får bli ett byte av den. Men när det väl var julafton kändes det helt ok med en klänning som ropade GOD JUL).

Hoppas att Du, kära läsare, har det gott där du är! Vi ska hoppa in i en dusch och sedan piffa till oss för julbord hos min morbror och moster!

kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4