Jag skulle ha svängt höger. Det hade varit 1000000 gånger bättre. Jag liksom kände det på mig.

Den här dagen blev verkligen inte som jag hade hoppats på. Statusen på mig nu: arg,ledsen och besviken. Det är inte så ofta jag känner såhär.

Det har inte med något världsviktigt att göra, såsom M,familj eller vänner. Det gäller annat. Jag är ärlig när jag skriver här. Skriver jag att jag är glad, då är jag det. Skriver jag att jag är arg, då är jag det. Däremot är det lättare,oftast i alla fall, att skriva om varför man är glad, än när det är tvärtom. Även om jag skulle vilja, så kan jag inte säga mer än så. Mer än att jag har, precis som alla andra, dagar när det känns tungt och pissigt. Idag är en sån dag. Kattpiss också. Vad arg jag är! Ja, mest arg.

IMG_4102

Tur är det ändå. Att det inte handlar om något som verkligen betyder något.

Jag vet vad som kommer göra mig på bättre humör. En lång och svettig PW i sällskap med han jag älskar så att det nästan gör lite sådär ont. Min älskade,älskade M. Vad gjorde jag utan dig!? Och mina peppande, stöttande, av mig så galet älskade, vänner. Jag är så tacksam för er alla. <3

Ja som du ser är redan lång-kallingarna på. Nu drar jag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4