Lördag. Med allt vad det innebär.

Sovmorgon. Gófrukost. Morgonrocken som vägrar släppa kroppen. Kaffekopp på kaffekopp. Jag-Musik spelas högt,högt. Jag småpiffar lite i lyan och njuter av att ha ett så fint hem där jag trivs så galet bra. Tvättar lite. Pratar med tullisarna som om dom vore mina bäbisar. Längtar efter att M kommer hem på lunch. (rig och gig, ifrån morgon till kväll, idag för hans del). Funderar på middag, (vad ska du äta idag? Tips,tack!). Tänker att jag nog ska ta tag i ett par skolting, det är mycket att göra innan vi åker mot varmare breddgrader, därför funkar helledig helg inte riktigt. Ja och till sist ska jag utanför dörren innan det blir mörkt. Jag tror jag ska på ett litet äventyr, ifall jag hittar själv det vill säga. Jag har nog jordens sämsta lokalsinne. Det är sant. Jag hittar i princip bara till gymmet och till ica. Ja, typ. 😉

IMG_4202

Jag är löjligt förtjust i frukost. Ja, i alla måltider förresten. Men en mysig frukost kan liksom göra en hel dag.

IMG_4219

På vårt köksbord just nu. Rosa,vitt och turkost.

IMG_4207

Jag önskar DIG en bra lördag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4