Jag har nog aldrig varit såhär stirrig och pirrig.

Det ser ut som helsicket här hemma och jag håller på att bli galen och stressar upp mig totalt. Väskor och grejer överallt. Kläder och grejs för att vara en helg i Sthlm, innan vi åker på måndag, sedan kläder och grejs för att stanna hemmahemma när vi kommer tillbaka. Och kläder och grejs för tre veckor där bortaborta. Logistik på hög nivå. Man vill ju inte direkt komma till stekhettan med dunjackan på sig….

 M, han är jättelugn. Ja, jättelugn. Och håller på att packa sladdar (SLADDAR!?!?! Som att det är det viktigaste att ha med sig till Afrika!!!!) i sin Stig-Helmer-väska ifrån 1800 kallt, som är mindre än en kylväska typ. Hur ska han få plats med allt!? Jag blir galen. Och huuur ska jag kunna samla ihop mig och ha en förmiddag med undervisning imorn, när jag är såhär? Tack och lov gick fiolelevernas lektioner bra i eftermiddags, jag var lagom snurrig, inget som kan ha skadat dom. Hoppas jag.

Ja och sen har jag lämnat in min ajfåån på lagning idag också..något fel med ljudet. Inte klokt vad beroende man är. Men, det är lika bra att vänja sig.

IMG_4886

En plutt-del av kaoset.

Det här är enbart,enbart, lyx-problem. JAG VET. Men jag är lika stress-snurrig för det.

Tack för orden. Dom svarta på det vita. Som gör mig lite, lite lugnare.

Shit. Afrika alltså.

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4