Åh vad jag är tacksam över att ha så fina vänner. Dessutom bor två av våra närmsta, bara en trappa upp i huset. Helt underbart.
Idag när jag kom hem, och precis skulle öppna dörren till lyan, så kom jag på att ja just det ja.. Jag låste ju ut mig själv i morse. Skit också. Toktrött som jag var, rasade jag ihop i trappuppgången i några sekunder… Funderade på hur i hela friden jag skulle få tag på M och hans nyckel, uuutan att behöva röra mig. Jag var ju gräsligt kissnödig också. Och det, är inget att leka med.
Så kom jag på idén att jag trippar en trappa upp till kära E. Gullig som hon är tog hon emot lilla vraket med öppna armar. Jag fick låna toa och hund och låta packning och grejs vänta hos henne. Japp.
Vips hade jag energi till att vända om och gå tillbaka till skolan och hämta M’s nyckel.

20130312-165528.jpg
Maja-hunden är en riktig energigivare.

Strålande solsken och det gulligaste sällskapet gjorde susen! …Och en vän som tog emot en annan vän med öppna armar.

Kram! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4