Lill-lördagskväll. Festligt!

Dagens bästa var att min förmiddag blev lektionsfri och kunde användas till det jag egentligen skulle gjort i eftermiddags. Detta resulterade i att jag efter lunch fick chansen att gå en lång och skön pw. I sol- och dagsljus liksom! Dessutom var M hemma och hängde med. Snacka om lyx-onsdag!
Att få bestämma sina egna ”arbetsdagar”,tider och sådär, det är ett utav plussen med studentlivet. Om jag tentapluggar på morgonen eller kvällen spelar ingen roll, bara det blir gjort. Jag väljer ju hellre att gå ut och motionera på dagen när det är ljust, om jag har möjlighet (det händer typ aldrig såhär mitt i veckan men ibland så! ..) och tar tentaläsning under filten, kvällstid. Sån är jag! Mysigt ska det vara- i största möjliga grad 😀
Så nu sitter jag här, under filten och myser (tentapluggar alltså). 😉 Haha!

20130313-191547.jpg

20130313-191558.jpg

Må så gott ikväll! Mys! 😀

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4