God morgon vänner!

Och varning! …för en überpeppad typ här!
Jag har sovit som en prinsessa. Fram till 04.00.. Då steg jag upp. Ja, jag steg upp… och gjorde frukost till min älskade som skulle ta flyget ifrån Luleå 06.00 . Fattaru vad tiidigt jag var uppe och sluddrade och kokade kaffe och sånt!? 😉 Jag vet att han skulle gjort exakt samma sak för mig så det var självklart. Sen pussades vi hejdå och jag sa superduperlycka till idag i stora staden Huvudstaden och kör hårt på svt! . Sen gick jag och la mig och gissa vad skönt det var. När väckaren ringde, före sju, så kändes det ju som värsta sovmorgonen ;D tokigt!
Morgon-walken var ljuvlig idag. Knallblå himmel, kvittrande fåglar och barmark på många håll. Precis så var det!

20130325-082702.jpg
Och nu är jag hemma och håller på att peppa för tenta, genom att äta brakfrukost och säga till mig själv Det lööööser sig.
Och eftersom exakt hela dagen kommer spenderas på skolan så har jag både mellis X 2 och lunch och middag med mig. Mat är för viktigt och gott för att slarvas med! 🙂

20130325-082952.jpg
HA EN JÄTTEBRA MÅNDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4