Och idag är det tisdag,va? Dagen igår var så lång. Minst som två dagar. Jag är lite dagvill med andra ord..

Men i alla fall. Imorse vaknade jag helt galet trött. Det bästa av allt är att jag är ledig idag. Japp. Jag har inga lektioner och tänker ge mig helt ledigt idag. Så jag passade på att sova till halv nio. Så lyxigt så! Imorn blir det skola igen, sista för veckan, sedan checkar vi ut helt och tar påskhelg. Så hiimla skönt det ska bli! Påsk är en så mysig högtid tycker jag. Längtar verkligen till helgen.

Nu sipprar jag kaffe och om en stund har jag en date med C. Vi ska ut på en pw i det vackra vädret!

20130326-095241.jpgJag älskar att öppna fönstret i sovrummet, på morgonen. Nu när det inte är så kallt ute. Fåglarna… Jag blir så glad av dom. Jag kanske är en liten fågelskådare trots allt? Vem vet?

20130326-095253.jpg

20130326-095623.jpg
Den här bilden älskar jag. Tagen för fyra år sedan. På Gotland. I Visby. Vår älskade paradis-Ö!

Må så gott idag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4