En tanke om en framtid. Den som komma skall. Någon gång.

Vi, både jag och M, känner mer och mer, för varje år som går här uppe i norrnorr, att det ju vore himlarns härligt att bo närmare våra familjer. Vi längtar söderut liksom. Jag är galet hemmakär och längtar alltid efter att träffa päron,systrar och syskonbarn. Vännerna där hemma och för att inte tala om den där hästmulen. Alla är föör långt borta. Jag drömmer om att en dag få bo närmare alla dessa godingar i mitt liv. Tänk, att jag nog nästan vågar hoppas på att det kommer att bli så. Framtiden alltså. Vad vet man om den egentligen? Nä, inte mycket.

Men, vi har det inte fy ska här heller. Nä,icke. Vi har underbara vänner och ikväll har vi bjudit hem ett par på middag. Jag älskar att bjuda hem till lyan. Duka fint,piffa, förbereda,laga gott.. Och idag blir det premiär, för i år. Grillen ska fram!

IMG_6139

IMG_6137

Näpp. Nu har jag förberett så inför middagen att jag hinner med en pw innan det ska börja lagas på riktigt. Tjingeling!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4