Vad sol på näsan och varma grader kan göra alltså. Jag känner mig helt lycklig. Och skakis i benen…

Jag och M drog ut på en pw. Löpartights på, utan några långkallingar. Bara det är ju en grej man blir lycklig av. Och bara ett lager under jackan. Du som också hållit på och harvat under vintertiden med lager-på-lager och ett lager till på det om man bor i norrnorr, ja- då vet du känslan hur jädra underbart det är och vad lätt man känner sig med mindre kläder.
Efter drygt 4 km av pw så kände jag att Nä, det är perfekt väder, jag känner mig pigg och jag bara känner hur hela jag vill springa. Sagt och gjort. M behövde vända hemåt för att fixa en grej men jag fortsatte och bara njöt av hur benen sprang iväg med mig. Dom sprang och sprang. Min lång-backe som jag ofta avslutar löppassen med. Den körde jag idag 3 gånger. Helt galet.

Solen i fejjan, kvittrande fåglar, noll koll på någon klocka och det kändes som att jag var i spring-himlen. Drygt 7 km löpning blev det.

Sammanlagt: drygt 11 km.

Behöver jag säga att jag har endorfiner upp över öronen? Men det ska erkännas att syran är där nu. I hela kroppen faktiskt.
Men imorn börjar en välbehövlig mellanvecka.
Kom ihåg:Det går jättebra att träna hårt, tufft och mycket, men INTE utan vila. För mig innebär en mellanvecka enbart pw:s och något gäng plankor. Allt vad tungt och högintensivt heter, det får vänta och längtas på. Vilan är tokviktig och behövs lika mycket som träningen i sig.

20130414-153947.jpg
Banan och vatten ute på trappen. Fett gott!

20130414-153959.jpg
Jag behövde mat snabbt så lunchen blev kesella,mango, müsli, finn crisp och stekt ägg. Ute på lilla balkongen såklart.

Nu ligger jag raklång och vilar. Om ett tag blir det middagsfix- grillen ska få jobba även denna söndag. Gott!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4