Hej kompisar!

Räkna inte med några Einstein-ord nu raderna framöver. Jag har som sagt börjat min praktik-period idag. Och. Jag är helt slut.

Jag har bland annat räknat matte och omvandlat meter till kilometer, kilometer till mil, millimeter till meter,mil till kilometer,decimeter till meter och centimeter till meter och mil till… ja du fattar. Hit och dit och om och om igen. Det var EN lektion. Jag älskar matte och har läst mycket matte i mitt liv. Men med en ljudnivå som befinner sig någonstans mellan taket och vinden, kids med spring i benen och tusen kom-hit-rop som: Du! Fröken ett!!, KAN DU KOMMA HIIT! Och vad ska det stå här!?… ja, då rök min hjärna lite lätt. 😀

Och om jag säger såhär, det tar väl ett par dagar eller tre innan man är inne i tempot. För tempo, ja det hade dessa kids. Men jag gillar´t! 😀

 katt

Trött.

Jag fick mig en skön prommis på väg hem ifrån stan. Det regnade och jag pratade med Storan. Så mysigt bådadera. Regn kan vara himla mysigt, och jag funderar skarpt på att klicka hem en regnkappa för att tagga lite extra. Gummistövlar och regnkappa. Fett mysigt! 😀 Frågan är bara; svart eller gul, svart eller gul, svart eller gul? Kom igen, tyck till. Hjälp en velig… 😉

Nu har jag hoppat ur allt vad tight och åtsittande heter och lullar runt i mysbyxor fladdrigare än jumbos öron och tänker att ska jag vila hjärnan en stund, genom att titta under ögonlocken. Skönt.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4