Hallilåja!

Jag tänkte kicka igång denna vecka med en utmaning här på bloggen. Jag hoppas att precis alla, som har möjlighet, hänger på! Ursäkter som: Jag har inte tid, jag har inget gym-kort och den där om att du ska börja på måndag, ja den fungerar ju inte heller. Dessa ursäkter godtas alltså INTE.

Denna typ av utmaning cirkulerar för fullt nu, runt omkring här på nätet. Jag tänker såhär: Vi tränar för livet, inte för nån himla beach blablabla. För att man ska tycka att det är roligt att träna under hela året, så kan det ibland vara på sin plats med en utmaning eller två. Vi hjälps åt och peppar varandra och jag lovar att vi kommer klara det! Det är bara tuta att köra, du kan börja på ”dag 1” vare sig det är måndag eller torsdag.

Det vi ska göra är Benböj. Många benböj. Du väljer om du ska göra dagens antal benböj i ett kör, eller dela upp det under dagen. Försök göra så många du kan i ett streck!

Följ schemat och kör!

Det krävs noll utrustning och snor inte alls mycket tid av din dag. Du kan ju i princip göra det var och när som helst också. På lunchrasten i personalrummet till exempel! 😉 squat-challengeJag lånade denna bild av Linda.

Såhär gör du en benböj! (Kom ihåg: Sug in naveln, ha stolt hållning och låt aldrig knäna gå längre fram än att dom är i lod med tårna).

bootcamp-squat-hold

ÄR DU PÅ!?

– En skön effekt av denna utmaning kommer vara starkare ben och rumpa… Vem vill inte ha det!?

KÖR HÅRT NU!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4