Lördagkväll.

Jag satt och njöt, med benen i kors. Och beskådade, det finaste jag har i mitt liv. När han lagade mat alltså.

image

Middagen blev himmelsk. Hade väl inte väntat med mig något annat med en pudding till kock.

IMG_6678

Och nu till efterrätten. Jag älskar glass. Men det ska vara fin och god glass, inte någon tre-smak-big-pack-glass. Då får det vara. Helst egen, hemmagjord men om inte, så är denna hjortronglass heeelt makalöst god. Svensk ekologisk premiumglass. Lite dyrare såklart. Men den är värd det. Den smakar hemmagjord. Och jag som är fullkomligt tokig i hjortron har denna som min nya favvo-glass. Tack E och C som visade mig denna! 😀

IMG_6683

Finns på ICA! IMG_6690

Ett lördagstips helt enkelt. Hjortronglass. Köp den! Nu.

TREVLIG KVÄLL!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4