Renare och mer avslappnad än såhär, det kan jag nog inte bli.

Hemma-spa. Bra grej.

Ett långt och tokvarmt bad, ansiktsmask, tända ljus, mysig musik, lugna suckar… och svettning och lite halvpanik över att jag egentligen tycker att det är liite otäckt både när det är för varmt och när ansiktsmasken liksom stramar åt och man känner sig lite fast. Men, nu är jag ett russin och sanslöst ren och tänker att alla! .. alla borde ha lite hemma-spa ibland. Ta det lite piano och vara helt ego och bara ha sig själv och sig själv att tänka på….

IMG_7142

Det är väl ungefär det jag har gjort ikväll. Tagit det piano och bara tänkt på mig själv. Ooohlala! – så skönt!

Hoppas att du har haft en fin kväll! 

-Nu ska jag lägga mig och läsa och fortsätta att njuta av fredagskvällen.

-GODNATT!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4