Ett sommarlov.Nu är det mitt. Äntligen. Jag har längtat så magen värkt. Idag gjorde jag det allra sista för denna termin, allt har gått jättebra. Att vara hundra procent fokuserad och prestera, det tar på krafterna, i alla fall på mig. Nu är jag trött. Men så himla glad och tacksam.

Ett sommarlov.

…NU är det mitt!

Lyan har också tagit sommarlov och ser ut som en liten sommardröm. Kanske vill du se? Då är det bara kika nedan 🙂
IMG_8052

Vardagsrummet är mest vitt. Med lite, lite blått.

IMG_8087


IMG_8072

Några nya kuddfodral har fått flyttat in. Detta blommiga bara tok-älskar jag. Från h&m home.
IMG_8073”Heavenly”!
IMG_8056

Såklart är det lite rosa här och där också.

IMG_8115

Igår ägnade jag största delen av kvällen åt att damma, dammsuga, putsa om alla fönster (jamen, det kom ju värsta ösregnsdagarna/pollentjoff/ grus- och sandsoparmaskin, precis när jag hade gjort det, för några veckor sedan!), knäskura och till sist- hänga upp nya gardiner i vardagsrummet.  Jotex, himla bra ställe ibland! Skira knytbands-längder med spetsdetaljer, som släpper in så mycket härligt ljus i lyan!

IMG_8080

Jag kan inte få nog av det här. Ljus, värme, sol, grönt, gräs, blommor, fågelkvitter, blå himmel, ljusa nätter. Sommar.

IMG_8114

Jag är så himla glad över att vi bor som vi bor. En trappa upp åt ena hållet, men på markplan åt det andra. Helt perrrfekt!

IMG_8071

Ett liten glimt. Såhär bor jag. 😀

NU- ska jag njuta av sommarlov!

….och vänta på att mannen ska komma hem. Åh, ÄNTLIGEN!!!

KRAM/lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4