Idag är det söndag.

Det spelar egentligen ingen roll vilken dag det är. Inga måsten att tänka på, för- Jag har sommarlov!

Idag känner jag mig lite som… jag vet inte hur jag ska beskriva det. En känsla som kommer efter tid av mycket stress och press (skol-slutspurt) , nya intryck (jobbet igår) och ett fullt fokus på att göra så bra ifrån sig man bara kan och orkar (gäller alltid). Den, känslan. Otroligt lättad men med en lite trött kant. Typ så.

IMG_8146

Myser runt i skönaste haremsbrallan och tishan- allt ifrån lindex! IMG_8149

Så mjuk och skön och dessutom fin. Något annat som är fint, det är vårat baltan-golv. Det blev så himla bra! Såklart får du se bilder så småningom!

Men nu!

-Nu ska jag strax öppna dörren för en liten skara, älskade, vänner. Vi ska ha brunch-knytis! Det kommer bli galet gott och hur mysigt som helst, det vet jag!

JAG ÖNSKAR DIG EN HÄRLIG SÖNDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4