Hej i sena kvällen!

En jobbdag, en sen middag och en kvälls-pw med mannen. Ungefär så innehållsrik har min dag varit sedan vi hördes. Nääää, nu ljög jag. Jag har haft massa fuffens för mig också, men det kan jag ju inte skriva om här… risken är att personen jag fuffar för, läser här. Eller kanske till och med; går in och KAPAR här 😉

IMG_0338Jag har hållit mig instängd i klädkammaren under en lång stund. Pysslat och grejat och slagit in paket. Imorn är det en fin dag. 😀

Du! Vad många roliga/lätta/intressanta/kluriga/svåra frågor ni  ställt under dagen. 😀 Nu är dock  klockan på tok för mycket för att jag ska orka ta tag i svarandet. Vi gör såhär, alla frågor fram tills kl. 13.00 imorn, svarar jag på. Sen. Svarar jag inte på några fler 😉

Nu ska jag sova så jag är pigg imorn bitti!

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4