IMG_0309Ibland önskar jag att jag hade en doft-blogg. Jersmin doftar hiiiimmelskt!

Men näpp, ingen doft får ni känna. Men däremot! …så tänker jag idag kicka igång en frågestund som jag låter fortgå under dagen och kvällen! Nu är det alltså bara att bomba mig med frågor om allt möjligt, jag svarar på dom frågor som känns bra ända in i hjärtat. Så fungerar jag, du vet!

Och Du!

Det finns INGA dumma frågor och jag tycker att det är så mycket roligare att svara sedan om det är en hög av frågor, istället för 2 stycken…. 😉

Frågestunden är här!

-Passa på! Du vet aldrig om eller när chansen dyker upp igen. Som med allt här i livet! 😉

 

 

PS. Dom senaste frågorna som dykt upp i kommentarsfältet, dvs under gårdagen och idag på morgonen, dom tar jag med till denna frågestund också. Ni som ställt dessa frågor får självklart fråga mer. DS.

 

 

KRAM/lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4