Ja. Precis så är det!

Hurraaaa!

Idag fyller min älskade, snygga, omtänksamma, varma, begåvade, kramgoa, heta, starka, kloka, fina, musikaliska, händige man år! 23 år. Fett coolt!

Jag yrade upp med tuppen som sällskap och satte igång med min frukostlista. För jo, jag visste att jag behövde en lista den tiden, för att inte glömma någon liten detalj. M är värd det bästa och ännu lite bättre. Så jag ville att det skulle bli så bra det bara kunde bli.

IMG_0340

Jag bäddade i ordning ute på baltanen. Och sedan satte jag igång med frukosten!

Mannen är ingen tårtfantast över huvudtaget. Däremot är han galen i fruktsallad, ja jag fattar det inte heller. Hur man väljer bort tårta för fruktsallad? Men idag är det mannens dag och då ska det vara vad han tycker om allra mest! Så självklart blev det fruktsallad!

…och smoothie med blåbär och hallon. Goda mackor på hembakt bröd, med salami, brie, basilika och timjan. Samt mackor med sallad ifrån landet, god rökt skinka och ”gårdens örter” även där, (haha, älskar att säga så!) . Och svenska, urgoda jordgubbar och vispad grädde. Kaffe… jädrar vad nervös jag var när jag skulle göra det. Det är verkligen mannens bag här hemma. Inte min, på en fläck. Och såklart en röd vacker ros, som jag tog ifrån vår lilla trädgård. Helt magisk känsla!

Sen lullade jag in, med den största frukostbrickan och fulla paketkorgen, och sjöng. För glatta livet! Hurra hurra hurra hurraaa!!! Sen intog vi ”frukost-på-sängen-frukosten” ute på baltanen, bland filtar,täcken och kuddar. Så fantastiskt mysigt!

IMG_0342

IMG_0347

IMG_0349
IMG_0350

IMG_0354

IMG_0358

IMG_0360

IMG_0361

IMG_0364

IMG_0368Vad vore livet utan Dig, Martin?

För mig. Ingenting! Jag är så evigt tacksam över att du är min. Och jag är din. Varje dag är en gåva. Med dig är jag lycklig. Tack för livet med dig.

Grattis älskade M på din födelsedag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4