Idag är det onsdag!

…men inte vilken onsdag som helst! En utav mina bästa vänner fyller ett år. Kan du gissa vem?

-Dagboken, såklart!

Ett helt år har gått. Det är ju helt galet, när jag tänker på det! Och jo, denna blogg har faktiskt blivit en utav mina bästa vänner under året. Det är fantastiskt roligt och jag älskar att skriva här varje, varje dag. Men bloggen vore ingenting utan er som kikar in här. Ingenting. Så, TACK till er! …För alla peppande, glada, gulliga, omtänksamma och fina ord! 🙂

För ett år sedan, satt jag tok-nygift utanför gulligaste huset i världen. Det var frukosttid och jag satt och myste, inlindad i täcket med frukost runtomkring mig och en penna i ena handen och ett block i knät. Ja, en penna som på något vis triggade mig till att göra det. Börja skriva, igen. För som sagt så har jag skrivit dagbok längelänge, men tog mig ett uppehåll. Förra sommaren var det dags igen. Den ”lilla, lilla” skillnaden var bara att jag bestämde mig för att låta fler läsa. Läskigt men bland det roligaste jag gjort!

bild (3)

Hur länge jag kommer skriva såhär. Det vet jag inte. Det får livet utvisa! Så länge det känns bra och är roligt, då skriver jag. Och nu, nu känns det helt perfekt 😀

Grattis Lilllafrunsdagbok!

G-VMBJT57ZE4