Jag är precis som du, en människa.

Och, ibland tryter motivationen, till vad det nu kan vara. Just nu syftar jag på träningen. Vad jag än föreslog för mig själv idag, så kändes det nää. Då kan det vara bra att testa något helt nytt, för träna, det ville jag. Så i vanlig ordning klickade jag mig in hos denna donna och snodde ett upplägg därifrån. Inte samma övningar men samma antal repetitioner.

”Upp till 1000”

Fyra varv. Första varvet 40 reps av varje övning. Andra varvet 30 reps. Tredje varvet 20 reps. Fjärde varvet 10 reps. Efter fyra varv har du alltså kört 1000 repetitioner sammanlagt. Fett coolt!

Jag valde övningarna:

  1.  Utfall med det bakre benet på en höjd
  2. Armhävningar
  3. Sumosquat
  4. Vandrande plankan
  5. Utfallshopp
  6. Dips
  7. Hopp på ett ben, i sidled.
  8. Krokodilen
  9. Burpees (utan armhävning)
  10. Rygglyft

 

 

Alltså: 10 övningar som du kör i en cirkel med så lite vila du kan, mellan varje övning. Vila, det kan du göra mellan varven, ett par minuter. Dom övningar som jag skrivit ovan, kan du bara ha som tips. Bygg ditt eget pass efter vad du är ute efter. Vi ville köra igenom hela kroppen; ben,axlar,armar,mage,rygg,mycket puls, smidighet… you name it!

Jag och mannen var eniga om att det var bland det jobbigaste vi gjort. M fick flashbacks ifrån hockeyskolorna om somrarna. Passet är inte något jag kommer köra varje vecka, 1000 repetitioner är många repetetioner. Men att väcka kropp och knopp, en trött onsdag, det lyckades vi med! Definitivt.

bild (13)Min allra bästa tränings- och livsvän.

Nu ska vi stappla oss mot affären och köpa frukt inför kvällens efterrätt. Mannen har fått önska; fruktsallad. 😉 Vännerna kommer på besök idag igen, myspys! Tre av fyra ska äta surströmming. Jag är den fjärde stackaren som ska sitta bredvid och nypa näsan. Men vad gör man inte för att få umgås med sina näranära? 😉

HAR DU EN BRA ONSDAG? 🙂

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4