Det är tisdag idag.

En utav oss i lilla familjen var tvungen att fasta, från igårkväll till idag bara, för att ta lite prover på sjukan nu på morgonen. Inget allvarligt alls. Men eftersom vi är ett team så bestämde vi att båda skulle gå hungriga. Så vi har hängt på sjukan mellan 7.30-10.00 och fantiserat om frukost. Jag skulle INTE palla det här med periodisk fasta… inte mannen heller, men det skulle han aldrig erkänna. 😉 Vi är helt enkelt föör hungriga av oss!

Vi festade till det, efter lyckat sjukanbesök. Köpte jordgubbsjuice och nybakt bröd. Eftersom våra frysar är så fulla nu så finns ingen plats för hembakt, så vi knaprar hårdbröd istället. Jag vägrar ju köpa bröd. Dock går ett tokfärskt, utan-en-massa-E-bröd, fint. Någon gång sådär 😉

Den toksena frukosten avnjöts ute på gräsmattan, i solen.
IMG_2978


IMG_2976

Jordgubbssmoothie. IMG_2977

IMG_2981

Jag är peppad på höst, men dessa sensommardagar, dom är helt ljuvliga. Det känns som riktig sommar för sjutton! 😀

MÅ SÅ GOTT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4