Och jag ska bli mamma! Förstås!

Förstår du?

Två blir tre.

Nä, det är för stort för att förstå. Det enda vi vet är att vi är pirriga och lyckliga i varje liten cell av oss. M, han jag blev kär i när jag var tolv. Han som jag drömde om skulle bli kär i mig. Han som blev kär i mig. Han jag gifte mig med för drygt ett år sedan. Han jag älskar mer och mer för varje dag som går. Han som gör mig hel. Det är han, som ska bli pappa till mitt barn. Vårt lilla knyte, som bara är stor som en apelsin ännu. Men, den här apelsinen är den finaste i hela världen.

IMG_3747

IMG_3874-2

IMG_4307

Med händerna flätade i varandras, då klarar vi allt!

Som jag har längtat efter att få berätta. Jag har fått bita mig i tungan varje dag jag skrivit här. Hela sommaren har det varit så. Men idag, så känns det bara helrätt att berätta. Det är inte bara en dröm som inte är sann. Det är en dröm, som är sann.

KRAM/lillafrun och M.

G-VMBJT57ZE4