Tack tack tack tack tack tack tack tack… TACK!

…för alla era fina,fina grattis- och lyckoönskningar.. på fejjan, här på bloggen, instagram, på sms, genom telefonsamtal… varje ord värmer oss i hjärtat, så mycket.

Tack! <3

Jag och M kliver på en ny väg här i livet. En vi absolut aldrig tidigare gått på. Vi ser fram emot resan! Under katergorin ”Liten i magen” kommer ni att få följa med, så mycket som det känns bra för oss, på denna färd.

Kanske undrar du hur jag mått/mår, om jag fastnat för konstiga saker att äta, vilken vecka jag är i, om magen har ploppat ut… osv. Det kommer troligtvis några rader om detta. Angående sista punken, om magen ploppat ut.. så, Ja! 😀 På tre dagar har den bara sagt plopp, nu är jag här! 😀 

 Kika nedan! 

IMG_3517

Så häftigt!

Min fredagens: Klänning- Åhléns //  Kappa- Carlings // Skor- Nilson Shoes IMG_3496

IMG_3514

Myror. IMG_3522222

Tänk att man redan älskar så starkt.
IMG_3540

 

Liten i magen, Jag och M, säger TACK och hoppas att du får en mysig lördag! 🙂

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4