Klockan är 07.00, och här är ekot.

Ja men typ. Jag vaknar (pappa,läs inte!) aaaastidigt, av den enkla anledningen att jag somnade astidigt. Jag menar, oooerhööört tidigt. Okej, nu blev det internt. Min älskade papps tycker att det är finare att säga oerhört eller väldigt, istället för ”as-”. Kanske har han rätt, men det skulle jag aldrig erkänna.

Åter till handlingarna!

Igår kväll sa det helt plötsligt pang i min kropp och från ingenstans fick jag tvär-ont i halsen och huttrade som bara den. Paniiiik! Jag avskyr att vara sjuk, (vem gör inte det!) så jag satte igång min kuckelimuckmedicinkur; honungsvatten, gurgla i saltvatten, proppade apelsiner, C-vitamin och sen sov jag. Vaknade mitt i natten och var aaasooooerhört pigg och ”råkade” väcka mannen. Tänkte att vi kunde prata ikapp dagen och sådär, men ICKE!, det ville sig inte. Snark fick jag som svar. 

Jag lyckades ändå somna om, men nu är det helt omöjligt. Supervackert väder är det ute också och jag blir sugen på en pw. Men idag är stå-på-bromsen-dag, och dra-i-handbromsen-dag, på samma gång.

Tack och lov känner jag mig piggare idag. Men vila står överst på dagens att göra-lista!

IMG_3580

Jag älskar synen av solen som tränger sig genom trädkronorna.

Nu ska jag ”råka” väcka mannen och börja tagga för frukost! 😀

HA EN FIN SÖNDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4