Det är sista septemberlördagen för i år.

Solokvist som jag är idag, har jag njutit till fullo. Jag är en liten ensamvarg och har alltid varit. Jag gillar vara där det händer och är fullt med folk, men jag älskar också att krypa tillbaka och bara vara helt ensam. Idag har jag haft en sån dag; kvalitetsdag med mig själv.

Alla krukor är tömda, pallkragen är rensad, sockerärtorna inplockade, dom sista tomaterna likaså och plantorna har fått somna i skogen. All timjan är fryst. Murgrönorna har fått hoppa ner i en kruka här inne. En blomma jag inte kan namnet på, så vacker, hade jag inte mage att bara slänga. Så jag tog en slingrande slinga och har satt i vatten, får se hur länge den hänger i. Fint är det, just nu i alla fall. En bukett av rosor och lavendel står och doftar gott.

Och jag är sådär skönt trött i kroppen, som man blir när man påtat ute och gått fram och tillbaka, fram och tillbaka. Prassliga, färgglada löv och tystnad, bara blåsten gjorde mig sällskap.

 

IMG_3986

IMG_Nometa-3984

IMG_Nometa-4007

 

IMG_Nometa-4004

IMG_Nometa-3996

IMG_3995

IMG_3983 IMG_3981

IMG_Nometa-3980

Efter timmar utomhus blev jag sådär tvärtrött och gick och la mig under filten. Somnade och sov så himla gott. Och nu i  eftermiddag har jag varit ute på en löprunda och sedan tränat core. Men nu är det middagsdags! Vad i hela friden ska jag laga…? koka ääääägg.. Nä, då får jag skämmas. Jag gör en omelett 😉 haha!

Och Du!

VÄLKOMMEN HIT! Det här är min nya blogg-lya! Jag hoppas att Du kommer att trivas, lika bra som jag redan gör. Det är ju egentligen ingen större skillnad. Nya bilder, nya ord, men samma gamla lillafrunsdagbok. Hänger du med?

lillafrunsdagbok.se

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4