För varje dag som går, så gror den. Redan.

Kärleken alltså!

…Till det där lilla livet jag bär på, inom mig. Smått svindlande tanke och jag njuter så. Inatt drömde jag att jag fött, vi var föräldrar och M höll i vårt barn. Åh, som jag längtar! Vi är verkligen inte där ännu, det är lång tid kvar. Ibland känner jag mig mest rädd och tänker bara en massa tänk om och tänk om. Men samtidigt kan man inte gå och oroa sig för allt. Jag mår ju som en prinsessa och det känns som ett bra utgångsläge för att den lilla också ska må bra.

Jag ber för att bäbisen har det bra och mår bra. <3

IMG_4072 IMG_4073

När jag öppnade brevlådan idag, låg där en tidning i min senaste tidningsprenumeration. ”Vi föräldrar”. Jag ska lägga mig och läsa nu, äta ett par satsumas och kanske slumra lite.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4