Det märks tydligare och tydligare nu.

Ljuset börjar dra sig tillbaka, tidigare och tidigare för varje dag. Nu. Nu, gäller det att passa på. Bunkra, tanka, andas, njut. Av ljuset. Här i norrnorr väntar en period, där känslan av att bo i en grotta beskriver livet ganska bra. Våra ljusa nätter om sommarhalvåret, jämnar ut sig med alla mörka vintermånader. Tack och lov har vi ju det vita guldet som ljusar upp!

Jag älskar att bo i Norrland och vill inte byta det mot något. Men något jag lärt mig, det är att det denna tiden på året gäller att passa på. Snart väntar heldagar av tända ljus. Jag börjar smygspela julmusik, alldeles pinsamt tidigt. Mössa och vantar och halsduk är ett måste. Sparken fungerar som färdmedel.

Visst låter det mysigt? 😀

Ja, det tycker jag! Jag är taggad. Men först! Tankning av det sista ljuset som är och njuta av nuet. Ej, att förglömma!

IMG_4110

IMG_4111

Ett par solstrålar som kämpar sig igenom träden och vidare in i vår älskade lya.

Något annat jag passar på med idag. Det är att laga mat som inte mannen tycker om. Det är i princip bara en rätt, vad jag kan komma på; potatis- och purjolökssoppa. Och DET som är så gott, försöker jag tuta i honom. Men icke! Så nu väntar en krämig, värmande soppa på mig i köket. Sen ska jag traska till vännen C för ännu en kväll av plugg. Det är lätt att vara ambitiös när man trivs med både projektidé och kompanjon! 🙂

HA EN FIN KVÄLL!

– vilket himla luddigt inlägg det här blev. men det gör inget va? livet är ju ganska luddigt, om man tänker efter…

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4