Ja, precis så.

Idag slog det mig att jag ska bli mamma. Mamma? Vadå mamma? Mamma, min mamma, är ju mamma och så är det med det. Det finns ju bara en liksom. Det är ju därför heelt galet att jag så småningom kommer att kallas mamma. Men, jag längtar. Kära nån, vad jag längtar. 9 månader är ju helt crazybananas lång tid!?

..Jag njuter av varenda liten puff jag lyckas fånga i min hand. För nej, än är puffarna så små att dom inte känns bara av sig själva liksom. Min favoritsyssla nu är därför att klappa mage. Vart jag än går, sitter, ligger, står, så åker liksom handen upp på magen utan att jag ens tänker på det. Jag längtar till att M ska få känna första puffen.

IMG_4522

Lilla knytet. Jag älskar Dig.

Jag ber för att Du har det bra där inne. Det är smått jätteläskigt att inte ha sån stor aning. Men, jag ska skydda dig. Sådetså. Amen

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4