Och idag är det tisdag, hela dagen.

IMG_4477Och på det här viset startade min.

Förra veckan hänger kvar i kroppen fortfarande. Jag sov så dåligt när M var borta, fixade och grejade varje ledig stund inför födelsedagen, som varade i tre dagar. (tacksam, såklart!! Men du förstår..) Plus skolan som tuffar på i x2000-tempo. Jag äär ju faktiskt preggo också 😉 Så, det är ju inte så konstigt att jag känner mig lite trött. En morgon med solen som sken in i sovrummet,  rejäl frukost och en kaffekopp uppkrupen under täcket igen. Det, är sånt som jag mår så himla bra utav. Denna tisdag bjöd på just det.

Och…

IMG_4487

…en rekordsnabb pw, i krispig höstluft och med solen i ansiktet. Nu känner jag mig piggare igen! Dagen till ära inviger jag en del ur vinsten som jag vann förra veckan; en varmare tröja att ha under jackan, nu när det börjar bli svalare ute. Fin och väldigt skön!

Nu tuffar dagen vidare, dagens to do-lista ska prickas av. Jag ääälskar listor! Bästa känslan är när man får checka av, punkt för punkt 😀

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4