IMG_4621

Mössan på för denna fredag alltså! Vilken finfredag hörrni. Jag och mannen tyckte det var läge att fira idag, så vi trippade in på statshotellet kring lunch och åt så makalöst gott och skålade för oss och att jag faktiskt inte är skendräktig…

IMG_4636Jag känner mig lite smått otålig. Det här med väntan och tålamod. Det är iiinte min grej. Jag önskar att jag vore en guppy eller nåt, som vore preggo i nån vecka eller så. Men nu känns det i alla fall mer som om M är delaktig, när han både sett bebben OCH känt dom första sparkarna. Japp! Helt plötsligt så tyckte Liten att det var helt okej med M’s hand på magen istället för min. Hittills har hen bara blivit tvärstill när M har försökt känna sparkar. Men nu så! Så himla mysigt!
IMG_4650

IMG_4645

 

Ett kort, sista eftermiddagspass av projektande har hunnits med. Resten av eftermiddagen har ägnats åt att fredagspromenera, sådär långsamt, bara för att det är så himla skönt. Och för en stund sedan fick jag ett ryck och rensade i hallen. Sommarskor, sommarjackor och tunna halsdukar har åkt ner i förrådet och höst- och vinterskor, massor av mössor och halsdukar och vantar, har fått ta plats. Så skönt med ordning och reda! Nu ska vi strax hem till vänner och fredagsmysa. Vi ska göra hemma-pizza tillsammans, mums!

IMG_4632

Må så gott ikväll!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4