Åh, jag fullkomligt ääälskar det.

bild 1

…Ja,att vi nosar på svalare och svalare temperaturer, går mot snö och vinter, jul och lussekatter. För jovisst, nu är den här. Preggovärmen. Jag är hälften mig själv, det vill säga att jag fryser fortfarande rätt ofta. Och till hälften är jag en riktig hot Mama, när det liksom brinner. Främst i händerna och under fötterna. På kvällen får jag somna med två vita, lena, ,svala Gotlands-stenar i mina händer. Till slut är dom ägg-stekar-varma och mannen plockar bort dom i sömnen på mig. Och morgonpromenaderna, dom är ännu mer njutbara nu. Då andas jag in så mycket sval luft jag bara orkar och kan. Och den där grejen med att bära frostiga löv fulla händerna, det är bland det skönaste man kan göra. Det är säkert.


bild 3

Idag gick vi i krispigt, frostiga löv. Bredvid blankt morgon-soligt vatten.

bild

Nu väntar en dag av hemma-jobb för oss båda, jag med plugg och M med  jobbjobb. Någon rast för att klappa mage är såklart given. Jag älskar det här. Att vara bärande på ett liv.

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4