Äsch.

Det här är en himla skitdag. Det bara är så. Tränigspasset räckte till att trötta ut musklerna och ge mig en kick, men efter lunch så var den kicken över och jag återgick. Till att se ut som en bulldogg, med 17 veck i pannan och en djup bekymmersrynka mellan ögonbrynen. Muttrandes alla fula ord jag kan, tyst för mig själv. Och den där lilla My-knuten uppe på huvudet den började, typ, att ryka. På riktigt. bild 1

Efter alla dagens måsten var gjorda, så drog jag på mig gummistövlarna och gick ut på en lång-walk, i det jättefula vädret. Att gå fort i gummistövlar är ingen lek, men fett nice när man kan stampa i varendaste vattenpöl, så hårt man bara kan, utan att bli det minsta blöt. Den grejen, den är bra alltså.

Ibland har man såna här dagar. Det har alla. Jag veeeet. Men, dom stinker.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4